Baldessarini


Baldessarini Secret Mission
PDF Print Email

BALDESSARINI SECRET MISSION


KV_BALDESSARINI_SM

 

Megkülönbözteti a férfit a fiútól

Baldessarini egyedülálló és összetéveszthetetlen illataival közvetíti a személyiségét a férfinak, aki a tettek embere, csak magához igazodik és a saját útját járja. Nem követi a trendeket, mert a saját tapasztalatai magabiztosságot és higgadtságot adnak neki.

Mindenbe, amit tesz csak egy illat a bűntársa: egy új illat Baldessarini-től.

 

Minden férfinak van egy titkos küldetése

Ébren és nyitott szemekkel halad át az életen a Baldessarini férfi, megfigyeli és felfedezi a világot, az izgalmakat és az újat. Mindig újabb kihívásokat akar. A régi szokásokat és utakat maga mögött hagyja, teljesen őszinte marad önmagához mindenben, amit csinál. Soha nem áll meg és nem nyugszik le miután elért valamit- tovább lép.

A Baldessarini Secret Mission kíséri a férfit a személyes küldetésén: egy küldetés, amit egyedül ő ismer és soha nem fogja feltárni. Egy magabiztos ember missziója. Egy út melyet nem tud visszautasítani, habár az előtte álló feladat még láthatatlan.

A Baldessarini Secret Mission illata a férfiaknak misztikus kisugárzást ad, egy mély és magával ragadó karizmát, ami mindenkit vonz, aki összetalálkozik vele.

 

Egy karakteres illat- férfiaknak

A Baldessarini Secret Mission olyan férfiaknak készült, akik tudják mit akarnak.

A Secret Mission a vibráló bergamot, bazsalikom és a friss ciprus aromájával nyitja meg a kompozíciót.

A szívjegyben az illat feltárja a merészen rosszra csábító férfiasságát, ahogy az energikus kardamom, az aromás muskátli levél és a levendula összetéveszthetetlen illata keveredik egymással.

A Baldessarini Secret Mission alapjegye misztikus és elegáns, köszönhetően a cédrusfa erőteljes karakterének, a meleg pézsma érzékiségének és az Oud fa intenzív vonzásának.

 

A csomagolásBLD_SM_Flakon_FS_1280x1280

Akár egy széf, a Baldessarini Secret Mission üvege úgy óvja ezt a luxus illatkompozíciót. A kontrasztos elemek adják a szolid, súlyos üveg karakterét: a hideg fém külső egyesül a varázslatos kékkel, a high-tech a kifinomult stílussal. Rövid bepillantást garantál,- de ez az üveg nem enged mindent kifecsegni: csak a belsejében derül ki a titok. 

Az üveg és az illat elbűvölő együttélése a tisztaságnak és az eleganciának.

 

 

BALDESSARINI_SECRET_MISSION_Logo_black_1280x605

 
  • «
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  Next 
  •  End 
  • »


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
balvirg
Prestige Products Hungary Kft. 1044 Budapest, Íves út 10. Telefon: (1) 801-8700. Fax: (1) 801-8701, (1) 801-8712 -
jobbvirg