Christina Aguilera GlamX
Print

CHRISTINA AGUILERA GLAMX



A Christina Aguilera Illatház a 10. évfordulóját ünnepli és bemutatja az új illatot a Glam X-t…

alt


…, melyet a díjnyertes énekes, anya és színésznő  Christina Aguilera inspirált. GLAM X  a nőnek, aki tudja magáról, hogy kicsoda és tudja, hogy mit szeretne a világnak megmutatni önmagából. A világsztár uralja a színpadot ragyogó személyiségével és azzal a bizonyos valami plusz dologgal…a  titokzatosság a titok, mely minden tekintet rá szegez.  2017-ben az érzéki GLAM X minden nőt arra invitál, hogy fedezzék fel Christina egy új oldalát és hagyják, hogy a bennük rejlő díva ragyogjon.

Minden Christina illat a nőt ünnepli, nőiességükben és belső erejükben erősíti őket. A kollekció darabjai a klasszikus Signature, a flörtölésre kész by Night, a csábító Red Sin, az időtlen Unforgettable, az elegáns Woman és az ellenállhatatlan Touch of Seduction.  A Christina Aguilera Illatház 10. évfordulójára a GLAM X, mint  a legcsábítóbb és legintimebb ilalt érkezett, tükrözve Christina ragyogó személyiségét .

“Azt akartam, hogy a GLAM X lehetőséget adjon a nőknek, hogy felfedezhessék mi teszi őket igazán szexissé és magabiztossá.


AZ ILLAT


Az illatkészítés folyamatában Christina gondosan válogatta össze azokat a luxus és csábító összetevőket, melyek megragadják titokzatosságát és érzékiségét és mindezt kifejezik egy egzotikus elegyben. A GLAM X  virágos gourmand illat, melyet extravagáns összetevőkkel ötvöztek, hogy  tökéletesen visszaadják Christina sokoldalú személyiségét és benső ragyogását.



FEJ
A fejben a lédús mandarin és a karamellizált őszibarack keveredik a fűszeres csillagánizzsal és narancsvirággal.

SZÍV
Frézia, gyöngyvirág, heliotrop és jázmin alkotja a virágos szívet, ellensúlyozva az édes gyümölcsös nyitányt.

ALAP
A csábító illatot Christina kedvenc jegyeiből alkotott alapillat öleli körül – érzéki ámbrás és pézsmás jegyek szantálfával és benzoinnal.




A DESIGN


Hollywood aranykorát idézi a Glam X forma és színvilága, mely tökéletesen illeszkedik a Christina Aguilera illatportfólióba; elegáns, ikonkus csipke minta és csillogó arany. A nőies formával a homokóra üvegforma megragadja Christina-t – egy erős személyiség, aki büszkén vállalja formáit és nőiességét.

A KOLLEKCIÓ


Eau de Parfum Natural Spray 30ml
Eau de Parfum Natural Spray 60ml